Om os

Carrier Roundtable blev startet af Interxion i 2001 og er siden vokset til et netværk med mere end 700 medlemmer fra it-og telebranchen.

Carrier Roundtable er Interxions netværk for folk, der arbejder med at transmittere, behandle eller opbevare indholdstjenester eller datatrafik.

Virksomheder, der vælger co-locating hos et cloud- og carrier-neutral datacenter, opnår fordele af at kunne finde alle samarbejdspartnere under ét tag. Det giver mulighed for at indgå i interessefællesskab og knytte forretningspartnerskaber helt uden konkurrence fra datacenterudbyderen. Med Carrier Roundtable ønsker Interxion at understøtte opbygning af relationer og partnerskaber mellem vores kunder. Det gælder både erfaringsudveksling internt i carrier communitiet, men også mellem communitiet og de kunder i centeret, der har behov for serviceydelser.

To til tre gange årligt arrangeres uformelle møder i det centrale København, som regel i konferencefaciliteter, på et hotel eller i en restaurant.

Netværket er en glimrende mulighed for at vedligeholde sit netværk, få ny inspiration og møde nye værdifulde kontakter i branchen.

Arrangementerne i Danmark starter normalt kl 16.00 og slutter kl 18.00 – som regel fortsætter nogle medlemmerne til senere.

Bemærk: Afhængigt af sponsor og arrangement kan der være begrænsninger i deltagerantal, hvorfor der kan forekomme en max. grænse for antal deltagere pr. virksomhed.

Netværket findes også i Sverige, læs mere om det på www.carrierroundtable.se eller www.carrierroundtable.com