Carrier Roundtable av Interxion mingle og seminar med MEF

Carrier Roundtable mingle og seminar med MEF d. 18. maj 2016

For fjerde gang arrangerer vi et seminar efterfulgt af Carrier Roundtable event sammen med MEF. Alle Carrier Roundtable medlemmer inviteres til at deltage i både MEF seminar og efterfølgende mingle event bagefter. Vi tilbyder som sædvanlig lidt at spise og drikke.

Netværket er en glimrende mulighed for at vedligeholde sit netværk, få ny inspiration og møde nye værdifulde kontakter i branchen.

Seminaret og Carrier Roundtable er sponsoreret af Telia Company, OneAccess, DGC og RAD.

Når: 18 maj 13:30-19:00 

Var: Bryggarsalen, Stockholm

Om seminaret og paneldiskussion:

Titlen på Metro Ethernet seminaret er: MEF CE 2.0 and LSO accelerating new Business opportunities for both Enterprise and Wholesale services.

MEF har lanceret en ny innovativ vision for fremtiden af ​​netværkstjenester. Den fremskynder forståelsen af paradigmeskiftet fra foruddefinerede, statisk konnektivitet mod mere dynamiske "Tredje Netværks" tjenester som leveres via mere automatiserede og forbundne netværk. De nye Tredje Netværkstjenester kombinerer on-demand agilitet og ekspansionen af internettet med ydeevne og sikkerhedsgarantier af CE 2.0.

Det er en mulighed for at få en dybere indsigt i det nyeste inden for Carrier Ethernet CE 2.0 og de seneste godkendte specifikationer, nye ”proof of concept” for hvordan Carrier Ethernet kommer til at fungere med SDN & NFV. Vi kommer til at gå mere i dybden med visionen, indvirkningen på markedet, og hvordan de første skridt til denne vision allerede er taget af MEF.

 

Om MEF

MEF er en af hovedspillerne indenfor Carrier Ethernet, og er en global industriel alliance med over 220 organisationer, herunder udbydere af telekommunikationstjenester, kabel MSO'er, netværksudstyr / software-producenter, leverandører og test organisationer.

 

For at deltage i Carrier Roundtable events skal du være medlem. Klik her og læse mere om medlemsskabet: BLIV MEDLEM

Er du allerede medlem kan du logge dig ind her.